London

Över nyår var jag och Stellan i London, riktigt mysigt var det! Men jag är inte så bra på att  fota allt jag gör och ser,, (iofs tor jag över 200 bilder, men så här kommer lite bilder på det vi gjorde eller såg ;)

Stort va? ;) 

Såhär stort var hotellrummet på EasyHotel, typ bara sängen och väskorna som fanns plats :P



 När vi checkat in väskorna åt vi det här goda; Chicken Kiev, notera Stellans saltande =P

 
Självklart ville vi bli fotade framför Picadilly Circus, haha!




  Big Ben några minuter innan år 2009..

 Gott nytt år!!

  haha, cool stol!  

The Westfield, Europas största köpcenter, woho ;D Den här dagen shoppade både jag och stellan en del :)

donuts från harrods ;)
Sedan åt vi världens godaste Donut från Harrods !


fish and chips   
Fish´n Chips, jag står rakt över tidslinjen i Greenwich, "prime median of the world", där longituderna är 0 00' 00", sista bilden visar den fina utsikten över centrala London

 
London eye och min älskling. Åkte dock ej hjulet, värt över 200 kr för att sitta och bli rastlös i nästan en timme ? ;P

   

Här är vi i Notting Hill, fint rosa hur som jag inte hade sagt nej till ;) Hade inte heller sagt ner till sånna fina Cupcakes på Hummingbird bakery heller :)

 

Här är vi på portobello road i Notting Hill, Var tvungen att gå in och kolla i den omtalade och kändistäta vintagebutiken One of a Kind också, häftig!

   

Vår! Kändes som det denna dagen iallafall. Promrose Hill Park, med utsikt över London. Härlig dag! Sedan gick vi till...

   

Camden Market! Häääääftigt.    

 
Vår sista dag var vi på Westfield igen, sedan åt vo GOD mat på en pub vid hotellet. Sedan shoppade vi vidare på Oxford street.

På kvällen åt vi ännu godare mat (thai!!) på Churchill arms i Notting Hill, mums! Självklart skulle stellan ta det allra starkaste så det knappt gick att äta. :p jag vet att min mat ser konstig ut, haha. men lovar att det var gott! 6.5 pund kostade det bara dessutom ;)
  

Vår sista och sjätte dagen på vår lilla tripp, här utanför Buckingham Palace, självklart var det inget vaktbyte den dagen, men jaja ;) Jag kommer dit fler gånger! Detta var den tredje gången jag var här. Älskar London :)
 




hmm

skitbra att mitt inlägg jag skrev i förrgår inte skickades då, utan NU när jag loggade in på blogg.se
skumt, aja :P plugget har gått åt skogen, jag siktar in mig på omtentan ist. roligtroligt!

Nu har min bror kommit fram till sitt nya hem Orlando, jag är inte alls avundsjuk.. :( Men självklart är jag glad för hans skull :)

Nu är det dags igen...

4 månader sen sist jag "bloggade" :P Jag har så tråkigt nu mitt i allt tentaplugg, så får slänga in ett inlägg.
Har verkligen ingen motivation nu till att plugga till tentan som infaller på fredag, så mycket annat som händer just nu.

För det första har jag jobbat hela julen, nyårsafton åkte jag och stellan iväg till London och var borta i knappt en vecka. När jag kom hem tänkte jag sätta igång med plugget på allvar, men då skulle jag jobba kom jag på... Sen Fick jag reda på att min bil inte går att laga, så nu har jag ingen bil längre ! :( Hur ska det gå...

Den största händelsen är ändå att min bror, Erik, ska flytta till Florida i morgon. Det innebär att det är KAOS här hemma då han håller på att packa inför flytten, i sista sekund givetvis. Han har tömt hela sin lägenhet och kommit hit med tonvis av kläder och prylar, och igår börja han dela upp sakerna i fyra högar; kasta, spara här hemma, ta med mig i resväskan och  saker som ska läggas i lådor för att fraktas över atlanten. Vi åker härifrån imorgon kl 09.00. Här hemma är fortfarande kaos. kaos kaos kaos...



Nu ska jag försöka plugga lite, annars får jag göra omtentan som är den 28 februari, segt!

xoxo