n i c k e

image7

erkänn att min fluffboll är såå söt <3

mee

image6

Funderar på att färga mitt hår, eller ska jag vänta och se om det bleks i sommar? Gaah trött på det! tråkig färg tycker jag.. i verkligheten är det väl lite råttfärgat.. utväxten då..

Uppdatering

Hejsvejs!

Längesen nu, säkert hänt en massa som jag glömt under månaden som gått. :P

Minns iallafall att jag hann göra klart min hemtentamen =D inte för att den kanske blev godkänd.. men får väl hoppas.. :P

Förra tisdagen var det ven som gällde, med klassen :) Cyklade runt där hela dagen och vi hade riktigt fint väder och bättrade på solbrännan ;) Efter det tränade jag och stellan och sen blev det mys framför tvn.

I torsdags var det dags för fest, med årets faddrar inför nollningsveckan! :D Riktig kul kväll må jag säga. Började med att vi träffades på hampan, drack en cider och gick sedan på sundsbussen. Väl på den var det tjo å stimm. In kom måånga nya förväntansfulla faddrar som började hälla i sig  vin och sjöng med goa och glada med livebandet i båtens för. Efter några glas senare bar det av till brygaregatans studenthem, dä vi provade ut fadder-tröjor och lekte lekar. :P när det var dags för villan palla jag inte mer och stack hem till stellan lagom full. :P

Dagen efter mådde jag som jag förtjänade, åkte hem och solade en del, kom sedan tillbaka på eftermiddagen till stellan och åkte därefter med han, emelie å marcus till nån trädgård i viken å gick en runda. nice weather! På kvällen var det fest som gällde, även denna dagen somnade jag tidigt med en del alkohol i kroppen, som tur var varjag inte värst iaf ;)

Lördagen var det mys som gällde! Såg en film å så bara med stellis <3 Han var hemma själv denna veckan. Söndagen städades lite och så. På kvällen tog jag det bara lugnt hemma.

Denna veckan har jag bara pluggat med therese, ska lämna in ett fett arbete i nästa vecka. uuh!

Idag har jag solat en del, pluggat, vart i stan med emelie och kollat på alla fina balklädda! aaaah jag vill med gå på bal igen! ikväll blir det lite plugg som gäller. blä =/ Så ska stellis ut med sina kompisar på hampan.. aaaviiiiis. jag vill med! Får jag iof, men får la låta han ha lite grabbkväll ;) sen blir han ju inte av med mig på 2 veckor moahaha. För då är vi i TURKIET, i marmaris. iiiiih, 5 dagar kvar. Längtar så sjukt mkt. :)
Älskar att få vakna upp varje morgon och öppna ögonen, se stellan ligger och tittar på mig, så ler han och säger att jag är så vacker. blir såå glad. men orkar inte säga nåt, bara mumlar och somnar vidare med ett leende på läppparna. jag är såå trött och tjurig på morgonen och han är så snäll mot mig då, och är inte jobbig mot mig ;) som jag hatar när  folk är på morgonen. då blir jag aaaaarg :P

Love <3