hjärnsläpp

Börjar få lagom panik nu... skrivit två rader på min mini-hemtenta. Orkar bara inte ! Jag vet hur jag ska skriva det, men vet inte riktigt vad jag ska använda mig av för litteratur.

Fast nu fick jag lite pepp av min mamma som ringde... dock dånar  Pink Floyds "Another brick in the wall" i högtalarna,  "Hey teachers, leave those kids alone!" Exakt... låt oss vara barn så länge vi kan... (a)

Nu får jag nog ta och rycka upp mig, känns som om jag sitter och väntar tills in i det sista för att jag ska bli jätte stressad och göra jätte dåligt i från mig. :(


image23

Jalla ! Jalla ! & Läger: hemlig destination

image21


Sitter nu och skriver en mini-hemtenta om Kultur ur tre olika perspektiv. Ska utgå från en kulturell situation av något slag, så vad kunde vara bättre än Jalla ! Jalla ! haha. yeah. Nu ska jag bara hitta all relevant litteratur i de tråkiga böckerna jag har tillhands... Booring !


Längtar till helgen, då ska jag och Sandra med hela spex-gruppen på läger på hemlig destination. Vi vet ingenting, bara att vi åker från Campus 17.15 och är åter Söndag eftermiddag. Vi ska ha med oss sovsäck ch liggunderlag, hoppas verkligen att vi slipper sova utomhus eller i tält. haha! Ska i vilket fall som helst bli riktigt kul. Vi ska ha sittning och fest, och vår grupp, som är sminköser, ska öva på att sminka ;)

image22

Tillbaka !

Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll. Iofs har jag inte vart så aktiv innan heller, men ändå! Inte för att jag tror att så många mer än typ Mattias bryr sig, för han verkar vara den enda som är min blogg trogen ;)

Weell, Jul och Nyår har passerat i år igen och allt det som hör till. Känns som hela "processen" går snabbare och snabbare år för år, eller? Alternativt kan det vara för att Jag tillsammans med en del Hbg:are, Gbg:are och Sthlm:are befann oss i Österrike mer än halva "lovet". För att vara mer exakt var vi inkvarterade i en liten by som heter Maria Alm, men en väldigt mysig och lugn sådan. Lugn var den dock inte sett ur vårt perspektiv, och alla andra festglada ungdomar. Byn hade ett par, tre ställen faktiskt, som det var lite mer ös i än övriga byn. Det var ju trevligt, och roligt hade vi! Skidåkningen gick väl sådär, blev i alla fall bättre under dagarna som gick och någon skada tog jag inte med mig hem ;)

Skolan börjades dagen efter att vi kom hem, tråkigt! Sedan dess har det vart full rulle med 2 tentor, en ny på ingång, 4 st hemtentor och ett projektarbete ! Ajj!

En sak som är bra är i alla fall att jag har lyckats skaffa mig ett jobb! För drygt en vecka sedan tog jag mig i kragen och sökte ett, på Tisdagen ringde de upp och jag blev jag kallad till inntervju. Onsdagen tillbringades i Malmö, varav förmiddagen på Academic Works fräscha lokaler där intervjun hölls. I bilen på väg hem ringde de upp och meddelande att jag fått jobbet :) Redan igår var min första dag på City Gross här i Helsingborg. Skönt!

Nu piper min hund hysterisk, jag tror att han vill ut och kissa, eller vad tror ni?

På återseende!